DĖMESIO: visi užsakymai dažniausiai išsiunčiami per 1-2 d.d.
Jei dėl kažkokių aplinkybių ar priežasčių užsakymo išsiuntimas gali vėluoti, apie tai Jus visada informuosime SMS ir el. pašto žinute.
Domina DIDESNIS KIEKIS? Skambinkite 0-603-66020.
Vienmetis augalas, švieži lapai naudojami virtuvėje kaip priedas prie varškės, salotų, padažų, keptos mėsos ir žuvies.
Sėklos gaunamos iš ekologinio ūkininkavimo. Jie buvo gaminami natūraliais metodais, nenaudojant cheminių medžiagų ar dirbtinių trąšų, laikantis ES standartų.
Natūralus produktas - nėra GMO sėklų. Pakavimo žaliava gaunama iš tvariai tvarkomo miško, kuris buvo sertifikuotas pagal PEFC patvirtintą miškų sertifikavimo sistemą.
Gentis - Ocimum
Rūšis - Basilicum
Porūšis - Italiano Classico
Pavadinimas - Bazilikas kvapusis
Spec. paruošimas - Nebūtinas
Klimato zonos - 3 - 11
Aukštis - 0.45 m
Augalo tipas - Vienmetis prieskoninis augalas
Augimo vieta - Saulėta
Augimo greitis - Greitas
Dirvos PH - Nereiklus (pH 5-8)
Dirvos tipas - Derlinga, laidi
Drėgmės poreikis - Vidutinis, aukštas
Naudojimas / paskirtis - Kulinarinių prieskonių darželiai, vazonai, auginimui viduje ir lauke
Lapų / žiedų spalva - Žalia / --
DAIGINIMO INSTRUKCIJA
***Sėjimui viduje visus metus:
1. Sėkite vazonuose ar daigyklose drėgnoje ir sterilioje žemėje.
2. Sėklas įspauskite dirvos paviršiuje ir užberkite tik labai plonu žemės sluoksniu. Pridenkite plėvele ar stiklu.
3. Daiginkite +15-+20C. Sudygsta per 7-14 dienų.
4. Daigams pakankamai sustiprėjus, pikiuokite į atskirus vazonėlius.
***Sėjimui lauke:
1. Sėkite nuo gegužės iki birželio paruoštoje dirvoje. Laistykite, kad žemė būtų drėgna, neperdžiūtų.
2. Augalams sustiprėjus, išpikiuokite kas 15 cm.
3. Lapai skinami nuo birželio iki lapkričio.
Nėra klausimų apie šią prekę.